Obrni okreni, sto je tu

Današnji stanovi mogu da budu bez televizora, da budu sređeni u minimalističkom fazonu, ali ono što je neizostavna stavka svakog jeste klub sto.

Neki bi rekli i neophodan, svakako praktičan, za klub sto različitih dimenzija se uvek pronađe mesto u kući.

Istovremeno ovaj komad nameštaja može da bude i deo vrlo kreativne postavke u dnevnoj sobi ili nekom kutku radne sobe, pogotovo ukoliko su u paru. To je takozvani trik koji dizajneri Forma Ideale preporučuju kako biste obezbedili praktičnost i moderan izgled željenog kutka.

Klub stolovi ATRIA FI32x40 (link www.formaideale.rs/artikal/klub-sto-atria/)  i ATRIA FI45x42 (link www.formaideale.rs/artikal/klub-sto-atria-1/) , pravi su predstavnici ove kombinacije i predstavljaju idealnu kombinaciju dezena koja će pronaći mesto u svakom enterijeru

Mnogi danas vole da im sto “ne bude običan”. Klub sto Empoli (link www.formaideale.rs/artikal/klub-sto-empoli/), idealan je primer klub stola koji zahvaljujući staklenoj polici ispod radne površine, može biti jako praktičan ukoliko imate manjak prostora i poslužiti kao dodatno mesto za odlaganje sitnica koje svakodnevno koristite.

Izbor klub stolova je zaista veliki i otvara vam mogućnost da s vremena na vreme napravite razmeštaj u kući i unesete možda još jedan koji će sigurno dati novi šmek prostoru, a da i onaj “stariji” nađe neku novu namenu.

Broj članaka 4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh