Dolce Principessa – sve slatke tajne na jednom mestu!

Jedna od najlepših poslastičarnica u našem glavnom gradu „Dolce Principessa“ koja se nalazi u ulici Strahinjića Bana 64-66 ponudila je u aktulenoj sezoni svojim kupcima nešto sasvim novo i drugačije: posebne vrste torti i kolača, sladoleda i poslastica po najvišim internacionalnim standardima. Poslastičarnica „Dolce Principessa“ već nekoliko godina predstavlja pravo slatko blago Beograda i svojom vrhunskom i drugačijom ponudom mami osmehe kako stanovnika našeg glavnog grada, tako i svih njegovih posetilaca.

Tim odabranih profesionalaca i pravih ljubitelja slatkih zadovoljstava, sa osmehom i ljubaznošću, predanošću i strašću, će Vas povesti na putovanja iz snova u kome će oživeti sjaj i prefinjenost jednog neverovatnog Beča i prelepog Pariza, a mirisi Napulja, Toskane i Pešte, sa svakom novom probanom poslasticom će biti bliži nego ikad. Želite da probate torte i kolače specifične za određene zemlje i podneblja? Nema problema ekipa Dolce Principessa poslastičarnice može da Vam omogući da osetite prefinjene ukuse poslastica svih zemalja sveta, ali i više od toga. Obožavate Raw poslastice? Najmanji problem – sa Dolce Principessa zdravim programom poslastica možete da zaboravite brojanje kalorija i prepustite se pravom uživanju u slatkišima.

Iz poslastičarnice Dolce Principessa poručuju – „Mi znamo neke slatke tajne koji drugi ne znaju. Dođite i probajte naše torte, kolače i sladolede i zakoračite u novu dimenziju ukusa specijalno napravljenih za Vas. Pođite sa nama na putovanja kroz najlepše slatke krajeve planete i okusite poslastice koje ste do sada viđali samo na fotografijama u magazinima i na Web portalima.“ Vidimo se u Vašoj i našoj Dolce Principessa poslastičarnici!

Više o Dolce Principessa poslastičarnici i aktuelnoj ponudi možete saznati na ovom link-u.

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh