Sajt na klik – 30 minuta i gotovo!

Samostalno, bez mnogo muka i znanja do vrhunskog Web sajta za Vaše preduzeće

Vlasnik ste malog ili preduzeća srednje veličine? Želite brzo, jednostavno i jasno da se obratite svojim potencijalnim kupcima i svima koji žele da znaju više o tome šta nudite i čime se bavite? Ne znate kako? Rešenje su Web servisi na klik – nešto potpuno novo na domaćem tržištu i tržištu regiona. Još bolje, Vi ste i kreator i dizajner svog sajta, a isti je gotov za (orijentaciono) 30 minuta. Bez znanja programiranja i nula linija koda, samo klik, klik, klik… Sajt se formira iz predefinisanih komponenti kojima Vi kao kreator dajete finalni potpis i oblikujete ih prema Vašim potrebama i željama. Samostalno do sajta Vaše kompanije, zar to do sada nije bio samo san?!

Izrada sajta na jednostavan, lak i interesantan način, kao i brojne dodatne mogućnosti garancija su da ćete dobiti Web sajt kakav je baš potreban Vašem preduzeću, ali i više od toga, dobićete mogućnost da isti u zavisnosti od promena na tržištu prilagodite novim potrebama. Brojni Web servisi, Web dodaci, adekvatna tehnička podrška i zanimljive usluge celu priču čine još interesantnijom, a činjica da je izbor paketa i opcija šarenolik još jedan su od mnogobrojnih prednosti Web servisa na klik.

Kreatori Web servisa na klik poručuju da su se vodili idejom da firmama u Srbiji omoguće da lako, efikasno i na interesantan način kreiraju Web sajt prema svojim potrebama, da uz pomoć internet marketinga povećaju svoje prisustvo na internetu, kao i da na jednostavan način predstave ili promovišu svoje ponude, nove proizvode ili usluge kako postojećim tako i novim klijentima, koristeći brojne dodatne Web servise i Web dodatke.

Više o mogućnostima kreiranja Web servisa na klik možete saznati na linku – www.naklik.rs

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh