„Shallow“ i „Samo jednu ljubav imam“ uz magiju harfe i vokala

Julijana i Zeljka - Foto Mrvica

Zanimljive i drugačije obrade pesama mnoge muzičare su približile budnom oku javnosti. Veliki broj izvođača kako domaće, tako i strane muzike, upravo su na taj način dobili odskočnu dasku i vinuli se u sam vrh muzičke scene, a neki su se upisali i u istoriju muzike zahvaljujući kreativnosti koju su upleli u interpretaciju određenog umetničkog dela.

Jedan interesantan primer je i Julijana Vincan koja na svom YouTube kanalu postavlja, kako sama kaže, „kreativne obrade manje ili više poznatih domaćih i stranih numera“.

– Bavim se pevanjem i muzikom uopšte od malena. Trebalo mi je šest godina da krenem da snimam nešto za svoju dušu i postavljam to na YouTube. Pevala sam do sada u raznim, divnim bendovima. „Himera“, „The Bite“, „ABBA Real Tribute Band“, „Dea Dia“, a trenutno sarađujem sa Zijom u grupi „Valentino“. Sada, kada sam malo skupila više hrabrosti i iskustva, počela sam jednostavno da uživam u muzici koju volim, na način na koji ja to želim. Ovo mi donosi neizmernu sreću i jako me ispunjava – kaže Julijana.

https://www.youtube.com/watch?v=798a7xX7o-0

Prva pesma koju je objavila u svojoj produkciji bila je pesma „Shallow“ koju u originalu izvode Lejdi Gaga i Bredli Kuper u filmu „A star is born“. Sledeća, i mnogima omiljena interpretacija, je pesma Vlade Divljana „Samo jednu ljubav imam“. U ovim izvedbama pridružila joj se harfistkinja i dizajner zvuka Željka Milošević, video je zabeležio Željko Kovačević (Foto Mrvica), dok se za stil pobrinula Sonia Iris Milić.

– U videima koje planiram da snimam vodiću računa o raznim detaljima, kao što su ambijent, stil, izgled, emocija, zvuk. Pažljivo biram muzičare sa kojima sarađujem i uvek će to biti ljudi kojima se divim. Uživam u ovome što radim i vreme će pokazati da li i drugi uživaju u mom stvaralaštvu.

Najdirektnija podrška je da stvarno poslušate i pogledate snimke, a ako vam se svide, podelite i kliknite „subscribe“, odnosno, „pretplati se“na YouTube kanalu Julijana Vincan, gde će biti još mnogo kvalitetnih snimaka.

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh