Sedam dana rođendana u OUR PUB-u

Irena

U Beogradskoj 71, tik uz Tašmajdanski park, proslavlja se prva godina rada O.U.R. Pub-a. Za tu priliku, svakog dana se održava različit muzički program, od akustične svirke, preko Jazz i Soul muzike do pop/rock/funk i disco nastupa. Pored muzičkih poslastica, posetioce očekuje još dosta lepih iznenađenja.

Ponedeljak OUR ROCKUSTIC

Boško Stanojević, nekadašnji član EKV-a, a sadašnji KKN-ovac, doneo je u pab gitaru, emociju i zvuk ova dva benda, ali i probrane domaće i strane rock hitove. Laganim korakom smo ušli u prvo rođendansko veče.

Utorak OUR JAZZ

Nežni Neizbežni su akustični multi instrumentalni i vokalni trio komprimovane energije i kolorita. U pabu sviraju od samog početka i pored toga što su izvrsni virtuozi, imaju poseban stil kako u izvođenju, tako i scenski. Posebni kostimi, svetla i pojava su nešto što ovaj sastav izdvaja na sam vrh. Ethno – gypsy jazz i swing zvuci ove četvorke se mogu čuti svake druge nedelje u pabu.

Sreda OUR SOUL

Jedan od rođendanskih specijala jeste Irena Blagojević. Diplomirana flautistkinja koja je pokupila niz priznanja i nagrada ne samo savladavši ovaj instrument, već svojim glasom mnogima je poznata po emisiji „3K dur“ u kojoj je pobeđivala sve do velikog finala. Ima labum „Jutro bez ljubavi“ koji je zrela kruna njene karijere. U pab donosi svu svoju čaroliju sa svojim bendom.

Četvrtak OUR BLUES

Di Luna Blues band je jedan od naših najcenjenijih bendova. Od 1989. godine kroz žive nastupe deli radost muziciranja i ljubav prema bluzu. Pod vođstvom Dragana Markovića Mareta trenutna postava je sastavljena od nekih od najboljih bluz muzičara u Srbiji. Mare je osnivač prvog bluz benda u staroj Jugoslaviji (Bluz Kvintet), a sa svojim drugim bendom (Point Blank) je snimio i prvu bluz ploču na ovim prostorima (1983.)

Petak OUR PARTY

Pobednici RTS-ove emisije Najbolji orkestri Srbije bend „Gitarinet“ donosi drugačiju i veoma kreativnu žurku u Beogradsku 71. Teško je sada i zamisliti klarinet bez gitare, gitaru bez klarineta, Mirka bez Nikole i Nikolu bez Mirka. Publika je navikla da sluša kompozicije na jedinstven način – na instrumentu koji ova četvorka zove „Gitarinet“.

Subota OUR DISCO

Pravu disco/pop/rock žurku u stilu legenradne grupe ABBA donosi fenomenalni sedmočlani sastav iz Zrenjanina. ABBA Real Tribute Band energično izvodi hitove poput Waterloo, Dancing queen, Mamma mia, SOS i mnoge druge na originalan način, ali opet ne izlazeći iz okvira autentičnog. Ovo je koncert za uživanje u muzici i scenskom nastupu, ali i svojevrstan vremeplov! Proputovali su pola sveta i oduševili brojnu publiku i sada stižu i u OUR PUB.

Nedelja OUR RNR

Branimir Rosić, pevač i kompozitor, sa svojim „neprijateljima“ u formaciji gitara, usna harmonika, bass gitara i perkusije, posvećuje veče svetu koji je nestao i koji treba pozvati u pomoć. Svetu u koji se može verovati. Sam nastup sadrži preko trideset kompozicija i obrada u maniru Džonija Keša. U toku večeri biće održan i Boot Camp Serbia izazov kroz takmičenje u nekoj od pivskih igara. Najbolje očekuju i nagrade.

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh