Ulje od koštica grožđa

Untitled-9-2-730x400

Zdravlje na trpezi!

Ulje od koštica grožđa ima široku primenu, a polako ali sigurno zauzima istaknuto mesto u ishrani i na trpezi savremenog čoveka. Sa iskustvom dužim od dva veka, italijanska kompanija Zucchi (Zuki) nudi veliki izbor maslinovog i ekstra devičanskog maslinovog ulja, ulja od semenki grožđa, a u asortimanu imaju i ekstara devičanska maslinova ulja sa raznim ukusima, specijalna i organska ulja.

Zahvaljujući širokom asortimanu i vrednostima koje se odražavaju u svakom proizvodu, Zucchi je brzo postao prepoznat kao brend visokog kvaliteta, posebno sa uljem od koštica grožđa. Zahvaljujući najfinijoj preradi, ovo ulje se može koristiti za salate, a posebno je pogodno za termičku obradu hrane zbog svoje otpornosti na visoke temperature. Bogatstvo kvalitetnih sastojaka u njemu je tu da svakom jelu da poseban ukus i zdrav pristup svakodnevnoj ishrani.

Otkrijete sve blagodati korišćenja Zucchi ulja od koštica grožđa i obradujte sebe i svoje bližnje sa obrokom spremljenim sa najfinijim italijanskim uljem.

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh