Spektakl za oči i uši!

Novogodišnji kulturni program u Beogradu jedan je od najzanimljivijih i najbogatijih do sada.  Spektakl trupe „Una Saga Serbica“ zakazan za 21. decembar u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica događaj je koji publika sa nestrpljenjem iščekuje.

„Una Saga Serbica“ je profesionalni  igrački ansambl sa uspešnom tradicijom modernog scenskog spektakla. Kroz igru, muziku, kostime, scenografiju, ali i specijalne efekte, ova trupa predstavlja novu formu oživljavanja izvornog balkanskog folklora. Plesači ove jedinstvene trupe na našim prostorima, dočaraće publici „Ples bogova“, kroz izuzetne koreografije i scenski nastup za pamćenje.

„Veoma smo ponosni na činjenicu da ćemo ugostiti trupu „Una Saga Serbica“ u našem Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica. Njihov jedinstven plesački i scenski nastup svakako oduzima dah, a njihova popularnost je već toliko velika da su postali poznati širom Evrope. Pored ovog novogodišnjeg spektakla, pažnju bih skrenula i na brojne druge kulturne i umetničke događaje i sadržaje, koji će u narednom periodu biti organizovani ispred Centra. “ – izjavila je Marijana Butulija, direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica.

Više o ovom događaju, kao i predstojećim kulturnim dešavanjima koje organizuje Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica možete saznati na ovom link-u.

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh