UTrenu.com – rešenje za Vaše probleme!

U Trenu

Tempo života kojim danas živimo zahteva brza rešenja za svaku situaciju u kojoj se nađemo. Obično kada žurimo ili imamo mnogo obaveza, baš tada nam se dese neplanirane stvari. Bojler procuri kada krećemo na posao, sat vremena pre proslave nam otkaže dadilja ili se najave neplanirani gosti i treba nam čišćenje stana već danas. Zvuči Vam poznato?

Listanje oglasa i pozivanje raznih brojeva može se činiti kao večnost u ovim trenucima… Neki oglasi su zastareli, na neke pozive nećemo dobiti odgovor, majstor koga dobijemo je zauzet narednih nedelju dana… Veoma frustrirajuće… Da li postoji neko drugo rešenje?

Kako Vam zvuči da pošaljete zahtev i dobijete ponude od onih profesionalaca koji mogu da urade posao onako kako Vi zapravo želite i u terminu koji Vama odgovara? Zvuči divno, ali nemoguće? Zapravo je moguće!

Slika_ponude

Portal UTrenu.com radi baš po ovom principu! Prilagođen je potrebama krajnjih korisnika usluga, ali takođe i pružaocima usluga. Pa kako sve funkcioniše?

Uzećemo primer bojlera, koji smo pominjali malopre. Dakle, procureo Vam je bojler, a morate da krenete na posao? Zavrnuli ste ventil, ali to je trenutno rešenje problema. Već dok ste u autobusu, putujete na posao, možete da pošaljte zahtev za uslugom vodoinstalatera. Kako? Posetite UTrenu.com, izaberete uslugu vodoinstalater, i popunite kratak upitnik. Ovo Vam neće oduzeti više od par minuta. Ukoliko ste slučajno slikali kako sada izgleda Vaš bojler, možete i tu fotografiju dodati. Kliknite pošalji! U redu, sada možete da se opustite i fokusirate na posao, jer ste već na korak od rešenja problema.

Prva pauza na poslu, vreme je da vidite šta se dešava sa Vašim zahtevom. Vau, dobili ste čak 3 ponude od majstora koji mogu da reše Vaš problem već danas! Možete da vidite cenu, dakle, znate koliko bi Vam svaki od njih naplatio da uradi taj posao. Kliknite na majstora, pogledajte njegov profil, ocene prethodnih korisnika. Izaberite majstora čija ponuda Vam najviše odgovara. Samo kliknite na prihvatam ponudu! Dogovorenoo, Vaš majstor dolazi u 17h, kada i Vi sa posla, i problem će biti rešen!

Kako Vam zvuči mogućnost da na isti način možete da angažujte profesionalce za još 120 usluga? Opet mislite da je nemoguće? Pa, opet ćemo Vas demantovati! Na portalu se nalazi 14 kategorija (Sve za dom, Privatni časovi, Zabava, Sve za kućnog ljubimca, Muzika…) u kojima su razvrstane skoro sve usluge koje mogu da Vam zatrebaju! Potreban Vam je ketering? Dekoracija balonima? Časovi engleskog? Šetanje psa? Nema nikakvih problema! Oduševljeni ste? Da, da, i mi smo…

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh