Domaći električni bicikli osvojili srca posetilaca sajma automobila!

E-Prime_3

Kompanija E prime je imala jedan od najzapaženijih nastupa na nedavno završenom sajmu automobila u Beogradu (od 22. marta do 31. marta 2019) gde je sa svojom kompletnom ponudom električnih bicikala jasno stavila do znanja ko je apsolutni lider na ovom polju u Srbiji i regionu. Svi pravi ljubitelji bicikala imali su priliku da probaju aktuelne modele koje kompanija ima u svojoj ponudi, uključujući i nove modele popularnih električnih bicikala Effecto i Effecta. Kompanija je posetiocima sajma, kao i potencijalnim kupcima predstavila i jedan apsolutni novitet u vidu tricikla za višenamenske potrebe u direktnoj prodaji, čime je najavila svoj veliki ulazak i u ovaj segment ponude.

E-Prime_4

E prime električni bicikli su potpuno domaći proizvod nastao iz želje vlasnika kompanije da domaćim kupcima ponude nešto drugačije i modernije bicikle koji će između ostalog imati i mogućnost pokretanja na električni pogon. Prepoznati po vrhunskom kvalitetu, inovativnosti i odličnim radnim karakteristikama E prime električni bicikli su za veoma kratko vreme postali veoma popularni na domaćem tržištu i tržištima u okruženju, a pozitivne reakcije stižu i van granica bivše SFRJ. Dobra percepcija od strane kupaca videla se i na nedavno završenom sajmu automobila u Beogradu gde su električni bicikli ove kompanije bili apsolutni hit!

E-Prime_5

Mi želimo da domaćim potrošačima i konzumentima ove vrste proizvoda u regionu ponudimo nešto potpuno novo, jednu novu viziju modernog električnog bicikla koji rame uz rame može da stane sa rešenjima najvećih svetskih proizvođača u ovoj oblasti. Našu prednost vidimo u visokom kvalitetu proizvoda, modernom dizajnu istih i veoma konkurentnoj ceni. Svako ko je probao E prime električne bicikle zna o koliko dobro izbalansiranim proizvodima je reč i zna da njih uvek može da računa. – izjavio je je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.

Više o kompaniji E prime možete saznati na ovom link-u.

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh