Jaffa dala vetar u leđa najuspešnijem srpskom skijašu Marku Vukićeviću

Jedan od najperspektivnijih sportista, srpski reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević, potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom „Jaffa“ iz Crvenke. Ovim partnerstvom će domaća kompanija u narednom periodu pružati značajnu podršku mladom skijašu na putu ka svetskom vrhu i osvajanju liderske sportske pozicije.

Do saradnje, koja će skijašu poznatom pod nadimkom „Snežni vuk“ dati vetar u leđa na brojnim takmičenjima koja mu predstoje, je došlo potpuno prirodno, kako navode iz „Jaffe“.

 „Izuzetno nas raduje što je došlo do uzajamne podrške i partnerstva između najboljeg srpskog skijaša Marka Vukićevića i kompanije „Jaffa“ i što ćemo u narednom periodu biti deo tima koji će verno bodriti Marka i biti uz njega na brojnim svetskim takmičenjima. Ovim sponzorstvom, „Jaffa“ kao jedan od omiljenih domaćih brendova nastavlja da pruža podršku mladim sportistima koji predstavljaju najbolje ambasadore naše zemlje u svetu, kontinuirano ulažući u zajednicu i vrednovanje zdravih životnih navika“, izjavio je Aleksandar Poznanić, direktor marketinga kompanije „Jaffa“.

Podsetimo, srpski reprezentativac je Srbiji nedavno doneo čak tri medalje, dva srebra i jednu bronzu, sa Južnoameričkog kupa (SAC) koji se u septembru održao u Čileu, a već u novembru ga u Lejk Luizu u Kanadi očekuje početak Svetskog kupa, značajno takmičenje u izuzetno jakoj konkurenciji na kojem će Marko braniti boje Srbije i boriti se za nove bodove koji će ga uvesti u sam svetski vrh.

Markov sportski izazov za sezonu 2018/19. je približavanje svetskom vrhu i osvajanje pozicije među prvih 15 skijaša na zvaničnoj FIS listi kao i dostojno predstavljanje Srbije s ciljem povećanja ugleda i popularnosti srpskog skijanja u zemlji i svetu.

Broj članaka 43

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Slični članci

Unesite pojam za pretragu i pritisnite enter. Pritisnite ESC za izlaz.

Nazad na vrh